Nyheder - HQHP debuterede på Gastech Singapore 2023
virksomhed_2

Nyheder

HQHP debuterede på Gastech Singapore 2023

HQHP debuterede på Gastech Si1

Den 5. september 2023 startede den fire-dages 33. International Natural Gas Technology Exhibition (Gatech 2023) i Singapore Expo Center.Høj kvalitet To dyser og to flowmålere Hydrogen Dispenser Fabrik og producent |HQHP (hqhp-en.com)), containeriseret LNG tankstation(Højkvalitets containeriseret LNG tankstation Fabrik og producent |HQHP (hqhp-en.com)), kernekomponenter(Kernekomponentfabrik |Kinas kernekomponentproducenter og -leverandører (hqhp-en.com)), og marine FGSS(Højkvalitets LNG-drevet skibsgasforsyning Skidfabrik og producent |HQHP (hqhp-en.com)).Det er et godt tidspunkt at vise sine evner og styrker inden for integrerede rene energiløsninger til det internationale energimarked og potentielle globale partnere.

Gastech 2023 er støttet af Enterprise Singapore og Singapore Tourism Board.Som verdens førende naturgas- og LNG-udstilling og det største mødested for den globale naturgas-, LNG-, brint-, lavemissionsløsninger og klimateknologiindustrier er Gastech altid på forkant med den globale energiværdikæde.4.000 delegerede, 750 udstillere og 40.000 deltagere fra mere end 100 lande og regioner deltog i begivenheden.

 HQHP debuterede på Gastech Si3

Efterhånden som miljøhensyn er i centrum, er der et presserende behov for, at den globale energiforbrugsstruktur hurtigt skifter til renere og lavere kulstof-alternativer.Gastech har konsekvent fremhævet den voksende betydning af brintenergi i rene energiløsninger.

HQHP's brintdispenser har egenskaberne fremragende ydeevne, høj grad af intelligens, nøjagtig måling og anvendelig til komplekse arbejdsforhold.Det blev anerkendt af kunderne under udstillingen.Den nye samlede løsning til brintudstyr tiltrak mange publikummer.HQHP udvikler aktivt brintforretningen og har påtaget sig opførelsen af ​​mere end 70 brintstationer, inklusive den første brintstation til Vinter-OL i Beijing.Inden for brintapplikationer har den den omfattende evne til hele den industrielle kæde fra R&D og produktion af kernekomponenter, integration af komplet udstyr, installation og idriftsættelse af HRS og teknisk servicesupport.

HQHP debuterede på Gastech Si4

brint dispenser

HQHP debuterede på Gastech Si5

brint masseflowmåler

På udstillingen udstillede HQHP en containeriseret LNG-tankstation, som har karakteristika af høj integration, hurtig drift, stabil drift, nøjagtig måling og høj intelligens.HQHP har altid fokuseret på den overordnede løsning af naturgastankning, som er blevet anvendt på mange uovervågede LNG tankstationer(Højkvalitets ubemandet containeriseret LNG tankstation Fabrik og producent |HQHP (hqhp-en.com)) i Storbritannien og Tyskland, og driften er stabil.

HQHP debuterede på Gastech Si7
HQHP debuterede på Gastech Si6

Inden for kernekomponenter har HQHP uafhængige intellektuelle ejendomsrettigheder til mange kernekomponenter, herunder brintdyser, flowmålere, afbryderventiler, vakuumvæskedyser og kryogene væskepumper.De udstillede produkter som masseflowmålere og pneumatiske dyser er udviklet af virksomheden, hvilket tiltrak stor opmærksomhed fra publikum og kunder.

HQHP debuterede på Gastech Si8
HQHP debuterede på Gastech Si9

Som en førende virksomhed inden for Kinas ren energi-tankningsområde har HQHP mere end 6000 erfaring i overordnede løsninger til naturtankstationer og HRS, 8000+ servicesager til naturtankstationer og HRS og hundredvis af patenter for opfindelser, herunder uovervågede LNG-tankningsløsninger.Produkterne er blevet eksporteret til Tyskland, Spanien, Storbritannien, Holland, Frankrig, Polen, Rusland, Singapore, Nigeria, Egypten, Indien, Centralasien og mange andre lande og regioner rundt om i verden.Efter mere end ti års industrilayout har vi bygget en handelsforbindelse, der forbinder Kina og verden, og vi stræber efter at fremme produkter af høj kvalitet i industrien verden over.

I fremtiden vil HQHP fortsætte med aktivt at implementere Kinas "One Belt, One Road" udviklingsstrategi, med fokus på den globale teknologi-førende overordnede løsning for ren energitankning, bidrager til verdens "carbon emission reduktion"!


Indlægstid: 08-09-2023

kontakt os

Siden etableringen har vores fabrik udviklet førsteklasses produkter med overholdelse af princippet om kvalitet først.Vores produkter har opnået fremragende ry i branchen og værdifuld tillid blandt nye og gamle kunder.

Spørg nu