Nyheder - HQHP leverede to Xijiang LNG-skibs tankstationsudstyr på én gang
virksomhed_2

Nyheder

HQHP leverede to Xijiang LNG-skibs tankstationsudstyr på én gang

Den 14. marts blev "CNOOC Shenwan Port LNG Skid-mounted Marine Bunkering Station" og "Guangdong Energy Group Xijiang Lvneng LNG Bunkering Pram" i Xijiang River Basin, som HQHP deltog i konstruktionen, leveret på samme tid, og levering der blev afholdt ceremonier. 

tid 1

CNOOC Shenwan Port LNG Skid-mounted Marine Bunkering Station Delivery Ceremoni 

tid 2

CNOOC Shenwan Port LNG Skid-mounted Marine Bunkering Station Delivery Ceremoni 

CNOOC Shenwan Port LNG Skid-mounted Marine Bunkering Station er den anden batch af skid-monterede tankstationsprojekter, der promoveres af Guangdong Green Shipping Project.Det er bygget af CNOOC Guangdong Water Transport Clean Energy Co., Ltd. (i det følgende benævnt Guangdong Water Transport).Tankstationen leverer hovedsageligt praktiske tankningstjenester til grøn energi til skibe i Xijiang, med en daglig tankningskapacitet på omkring 30 tons, som kan levere LNG-tankningstjenester til 60 skibe om dagen.

Projektet er tilpasset, udviklet og designet af HQHP.HQHP leverer tjenester såsom udstyrsfremstilling, installation og idriftsættelse.HQHP tankningsskit til trailere har et dobbeltpumpedesign, som har hurtig tankningshastighed, høj sikkerhed, et lille fodaftryk, en kort installationsperiode og nem at flytte. 

tid 3

CNOOC Shenwan Port LNG Skid-mounted Marine Bunkering Station Delivery Ceremoni 

tid 4

Guangdong Energy Group Xijiang Lvneng LNG Bunkering Pram leveringsceremoni

I Guangdong Energy Group leverede Xijiang Lvneng LNG Bunkering Barge-projektet HQHP et komplet sæt LNG-skibsbunkringsudstyr, herunder lagertanke, kølebokse, flowmålerskinner, sikkerhedskontrolsystemer og andre modulære designs, ved hjælp af store flowpumper, enkelt pumpefyldningsvolumen kan nå 40m³/h, og det er i øjeblikket det højeste flow af enkeltpumpe indenlandske. 

tid 5

Guangdong Energy Group Xijiang Lvneng LNG Bunkering Pram

LNG-prammen er 85 meter lang, 16 meter bred, 3,1 meter dyb og har en designdybgang på 1,6 meter.LNG-lagertanken er installeret på hoveddækkets væsketankområde med en 200m³ LNG-lagertank og en 485m³ Cargo-olielagertank, der kan levere LNG og fragtolie (let dieselolie) med et flammepunkt på over 60°C. 

tid 6

Guangdong Energy Group Xijiang Lvneng LNG Bunkering Pram

I 2014 begyndte HQHP at engagere sig i forskning og udvikling af skibs LNG-bunkring og skibsgasforsyningsteknologi og -udstyrsfremstilling.Som en pioner inden for den grønne og miljømæssige beskyttelse af Perlefloden deltog HQHP i konstruktionen af ​​den første standardiserede LNG-bunkringspram i Kina "Xijiang Xinao No. 01", blev den første vandtankstation i Xijiang-hovedlinjens LNG-applikationsdemonstration projekt af Pearl River-systemet i transportministeriet og opnåede et nulgennembrud i anvendelsen af ​​LNG ren energi i Xijiang vandtransportindustrien.

Indtil nu er der bygget i alt 9 tankstationer for LNG-skibe i Xijiang-flodbassinet, som alle er leveret af HQHP med teknologi og udstyr til påfyldning af LNG-skibe.I fremtiden vil HQHP fortsætte med at styrke forskningen i LNG-skibsbunkringsprodukter og give kunderne højkvalitets og effektive overordnede løsninger til LNG-skibsbunkring.


Post tid: Mar-29-2023

kontakt os

Siden etableringen har vores fabrik udviklet førsteklasses produkter med overholdelse af princippet om kvalitet først.Vores produkter har opnået fremragende ry i branchen og værdifuld tillid blandt nye og gamle kunder.

Spørg nu